Search
Close this search box.

Poolsten

I nordisk stil och med detaljrik design erbjuder vi ett brett sortiment av poolsten. Tillverkade med passion för att skapa en en poolmiljö utöver det vanliga. Välj mellan natursten, keramisk eller betongsten.

Natursten

NATURA SERIE

Natura-serien är symbolen för rå nordisk design skuren av naturstensblock. Dessa exklusiva kantplattor och terrassplattor i tidlösa nyanser framhäver det kristallklara vatten samtidigt som du skapar en perfekt balanserad kontrast till trädgårdens frodiga sommarpalett.

Kiruna

Napoli

Modena

Sydney

Poolsten för din drömpool

Poolsten är en viktig komponent i konstruktionen av en pool och kan både förbättra utseendet och funktionaliteten av poolen. Hos oss på poolorama erbjuder vi ett brett utbud av poolstenar i olika färger, texturer och material som passar alla pooler och trädgårdar.

 

Poolsten av hög kvalitet

 

Våra poolstenar är tillverkade av högkvalitativa material som tål vatten, klor och andra kemikalier som används i poolen. Vi erbjuder också olika former och storlekar för att passa din pools design och storlek.

Poolsten är enkel att underhålla och rengöra, vilket gör det till en praktisk lösning för alla poolägare.

Vi på vårt Poolorama kan hjälpa dig att välja rätt poolsten för din pool och ge råd om installation och underhåll. Vi har många års erfarenhet av poolbyggnad och har hjälpt många kunder att skapa sin drömpool. Att montera din poolsten är varken svårt eller kostsamt om du lägger stenen själv. Alternativt kan din lokala poolmontör lägga poolstenen.

Kontakta oss idag för mer information om vårt sortiment av poolsten och hur vi kan hjälpa dig att skapa den pool du alltid har drömt om.

Lär dig mer om våra pooler i badskolan