Sök
Stäng denna sökruta.

Pooloramas historia

Välkommen till Poolrama – där kärleken till den svenska naturen, bred kunskap och en vilja att ständigt förbättra oss har fört oss till framsteg inom badbranschen. Vi har en lång historia, började år 2000 med utveckling och tillverkning av produkter till badbranschen och idag är vi en fullskalig fabrik som tillverkar högkvalitativa pooler, badtunnor, terrasspooler och rostfria spabad.  Vårat  mål är att tillverka och sälja produkter av hög kvalitet till ett bra pris, vilket har lett till att tusentals människor har skapat sin egen badoas med hjälp av Pooloramas produkter.

Poolorama har sin rötter i en liten skala med badtunnor, men har nu vuxit till en fullskalig fabrik som tillverkar alla slags utebad. Våra produkter är resultatet av noggrann produktutveckling och kunskap, och företaget är ständigt angeläget om att förbättra sig. Pooloramas produkter tillverkas i Gävle. 

Våra poolstommar är framtagna efter en lång designprocess med fokus på att ta fram en pool som är lätt att bygga och ger en låg driftkostnad.

Vi har inte bara förstklassiga produkter utan har också en kunnig och entusiastisk personal som älskar att dela sin kunskap med kunderna. Vi erbjuder en personlig service och hjälper gärna med råd innan ditt poolköp och finns självklart med dig hela vägen. 

 

Vill du se våra badtunnor och terrasspooler så besök svenskabadtunnor.se