Search
Close this search box.

Skapa dina egna semesterminnen med våra pooler

Energismart pool

Thermopool i svensk design för svensktklimat

Pool med stålstomme

Hållbar lättmonterad stålstomme med extra isolering

Inför ditt poolköp

Läs om vad som kan vara bra att ha koll på innan du beställer hem din pool.

Poolpaket

Välj ett färdigt poolpaket. Färdiga paket i olika utrustningsgrader.

Pool för hela Sverige

Allt om pooler

Hos oss på Poolorama hittar du allt om pooler och vad du ska tänka på när du vill investera i en pool. Vilken typ av pool som är bäst och vilken som passar dig, det kan vi hjälpa dig med. För att göra införskaffandet av pool enklare så har vi skapat vår egen badskola. Följ länkarna nedan för att läsa det som just du är intresserad av:

Innan du köper pool
Bygga pool
Skötselråd för pool
Starta poolen för säsongen
Pool på vintern

Poolen blir ett sätt att leva

För många som skaffar pool så blir det ett helt nytt sätt att leva. Man skapar sin egen oas hemma på tomten. Det kan göras på olika sätt, allt från de enklaste poolerna som kräver relativt lite arbete, till de större poolerna där man behöver lägga ned lite tid för att hålla allt i perfekt ordning. Oavsett vilken nivå man vill lägga sig på så har vi en pool som passar för de flesta uppläggen. Våra pooler går att placera i princip vart du vill i din trädgård, alla pooler kan specila beställas efter eget tycke och smak. När väl poolen står på plats så blir den ofta centrum för uppmärksamheten, framförallt sommartid. 

Många av våra kunder väljer också att ha i gång poolen över vintern. Då våra pooler har bäst isolering på marknaden så är detta i komination med ett pooltak en möjlighet. Läs mer om våra thermoblock här.

Låt livet kretsa kring poolen

Upplev kvällsmys ända från försommar till framåt höstkanten med poolen i fokus. Tänk dig hur du kan bulla upp med bruncher, middagar och grillkvällar runt poolkanten – eller ta ett morgondopp för att få blodcirkulationen att komma igång för dagen.

 

En pool är en underbar tillgång för dig som söker avkoppling och nöje i sitt eget hem. 

En pool erbjuder en mängd fördelar, från fysisk träning till social samvaro och en källa till ro och välbefinnande. Vi har sammlat några av de främsta anledningarna till att du bör överväga en pool för ditt hem nedan.

 

Fysisk träning: Pooler är en utmärkt form av fysisk träning. Simning är en av de bästa formerna av kardiovaskulär träning och hjälper till att stärka hjärtat, lungorna och musklerna. Simning är också skonsamt för lederna, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för de med skador eller rörelsebegränsningar.

Social samvaro: En pool är också en plats för social samvaro och avkoppling. De är den perfekta platsen för att samla vänner och familj och njuta av en varm sommardag tillsammans.

Stresslindring:  Att sitta vid poolkanten och njuta av naturen och stillheten kan ha en lugnande effekt på kroppen och själen.

Värdet på ditt hem: Att ha en pool ökar värdet på ditt hem. En pool ger verkligen ett lyft för vilken uteplats som helst.

Underhåll: Trots att pooler kräver lite underhåll, är det inte mycket mer än att hålla rent och sköta vattenkvaliten. Vi har självklart kunskap inom detta och hjälper dig gärna igång för ett enkelt underhåll en din  pool, så att du kan njuta direkt. Det finns även automatiska lösningar som sköter vattenkvaliten i poolen åt dig, kontakta oss berättar vi gärna mer.

Kontakta oss för offert eller frågor