Search
Close this search box.

Pooltak

Pooltak i anpassad storlek till din pool

Pooltak

Ett snyggt pooltak ger vilken uteplats som helst ett lyxigt intyck. Pooltak med klarglas gör att du kan lämna pooltaket kvar medan du badar och ändå se omgivningen runt poolen. Ett pooltak i klarglas är perfekt om du vill förlänga säsongen långt in på hösten då du smidigt kan välja att enbart öppna dörren till pooltaket och bada under tak. Ett pooltak håller på ett mycket effektivt sätt kvar värmen i poolen vilket ger dig en lägre driftkostnad.

 

Säker pool med pooltak

Den huvudsakliga anledningen till att välja ett pooltak är av säkerhets mässiga skäl. Ett låsbart pooltak gör att inga barn eller djur kan ta sig i poolen medan pooltaket är på. Ett pooltak är även det bästa alternativet för din pool gällande driftkostnaden. Pooltaket håller värmen kvar i vattnet och gör att säsongen kan börja tidigare och sluta tidigare. Varför inte ta ett dopp på julafton?

 

Enkel installation

Med detta pooltak får den en enkel installation då skenorna som följer med har alla spår på en skena. Pooltaket är pulverlackad i Antracit men finns även i eloxerad aluminium.

Frakt där du som kund står för lossning av pooltaket (behövs traktor eller truck) kostar 850 kr, Kranbilsfrakt går att lägga till mot extra avgifter.

 

Lär dig mer om våra pooler i badskolan