Sök
Stäng denna sökruta.

Poolvärmare

En poolvärmare är nästan ett måste i Sverigesklimat. Köp en poolvärmare som är anpassad till din storlek på pool.

Poolvärmare anpassad till din pool

Välj rätt poolvärme till din pool för optimal uppvärmning. Det du behöver veta innan du köper en värmepump till din pool är hur varmt vatten du vill kunna ha i din pool samt hur stor pool du har eller ska bygga. Anpassa därefter storleken på poolvärmaren till detta. Våran största värmepump på 16 kW passar för en pool upp till 5×10 meter. Köper du en för liten värmepump så kommer den behöva jobba onödigt hårt för att komma upp i önskad temperatur och i värstafall inte nå önskad temperatur. Råd fråga oss gärna för att hitta rätt värmare till din pool.

Längre säsong med poolvärmare

Det är inte alla dagar man vill ha ett svalkande bad, med rätt värmare till poolen så blir badsäsongen betydligt trevligare och längre.

Den mest klassiska uppvärmningen till en pool är en värmepump. En värmepump finns i flera olika storlekar för att kunna anpassas till just din pools behov.

En bra källa till värme för pool är också en värmeväxlare, passar utmärkt om du till exempel vill koppla poolens uppvärmning till bergvärmepumpen. Se till att välja en värmeväxlare som passar just dina behov, storlek och modell baseras på hur stor pool du har och vilken värme du vill kunna uppnå.

Poolvärmare

Känner du dig osäker på vilken poolvärmare som passar dig så är du välkommen att kontakta oss för rådgivning kring detta.

Köper du något av våra färdiga paket så ingår det alltid en poolvärmare anpassad till storleken på badet.

Lär dig mer om våra pooler i badskolan