Sök
Stäng denna sökruta.
Poolpaket med
stålstomme

Hållbara pooler med våran stålstomme

Användarvänligt

Lämpar sig för självbyggare, framtagen för en sömnlös montering.

SvenskDesign

Framtagen med ett nytänk där hållbarhet, isolervärde och enkel montering är i fokus

Miljövänligt

Stålstomme framtagen med extra isolering vilket ger dig en lägre driftkostnad jämför mot andra stålstommar

med stålstomme

Poolpaket Standard

Poolpaket med dom enkla detaljerna

Pris från 110000 kr

med stålstomme

Poolpaket Premium

En pool för dig som vill ha lite mer

Pris från 130000 kr

med stålstomme

Poolpaket Delux

Fullt utrustad pool

Pris från 230000 kr

Jämför våra poolpaket

Standard

Premium

Delux

Stålpool av högsta kvalitet

Poolorama erbjuder stålpoolen SteelWawe – den ultimata lösningen för din poolbehov. Vår stålpool är tillverkad av galvaniserat stål, ytbehandlat med Magnelis för bästa hållbarhet. Ett prisvärt alternativ som är tillverkat av högsta kvalitet och enkelt att montera av både proffs och hemmabyggare.

Vår stålpool har en kraftig stomme, tillverkad i Sverige, med väggsektioner av tjock varmgalvaniserad plåt, ytbehandlad med Magnelis® och förstärkt med 9 cm breda kantförstärkningar. Poolen monteras på en betongplatta och är självbärande vilket gör att den kan placeras ovan mark eller delvis nedgrävd, och är därför perfekt för alla markförhållanden. Dessutom behövs inga extra stag runt om SteelWawe stålpoolen, vilket innebär att hålet för poolen inte behöver vara större än att du ska kunna gå runt poolen vid montering, ca 50 cm.

Stål är ett lätt men robust material som används i konstruktioner som behöver vara hållbara över tid, och vår stålpool är inget undantag. Tack vare stålets lätthet kan poolen enkelt transporteras och monteras på plats. Vår stålpool är också utformad för självbyggare, vilket gör att du kan bygga din pool själv relativt snabbt och enkelt.

 

Vi erbjuder en flexibel konstruktion och poolsystemet kommer med färdiga urtag för lampor, inlopp och bräddavlopp för att förenkla monteringen av systemet. Dessutom kan vår stålpool förstärkas för att byggas som en fribärande pool, vilket innebär att den inte behöver vara nedgrävd.

 

Till våran stålpool SteelWawe så har vi tagit fram en format anpassad isolering, isoleringen är 10 cm bred och tillverkar av S100, tack vare denna isolering så kommer du får en lägre förbrukningskostnad jämfört med andra stålpooler på marknaden. Slutligen har vår stålpool liner med fome som ytskikt för att säkerställa dess långa livslängd och ge ett mjuk och behagligt badande.

 

Välj Poolorama för din stålpool och upptäck fördelarna med en stabil och stark konstruktion med hög hållfasthet.