Sök
Stäng denna sökruta.

Sveriges mest välisolerade thermoblock

Poolen är uppbyggd av thermoblock som enkelt monteras ihop. Blocken har en tjocklek på hela 300 mm vilket ger dig en stabil och stadig stomme. Den unika kombinationen av desitet och tjocklek av thermoblock gör stommen till den bäst isolerade poolväggen på marknaden.

 

Thermoblocken är designade med mer isoleringen än traditionellt vilket gör att det går åt 30 % mindre isolering och 50 % mindre armering i väggarna. Detta med en bibehållen styrka samt ett överlägset isoleringsvärde!

Thermoblocken monteras ihop till en pool som blir 150 cm djup. Thermoblocken levereras i delar med längderna 120-240 cm vilket ger dig en enkel konstruktion.

Pool för framtiden

Thermoblock med enkel montering

I designen och tillverkningen av våra thermoblock har grund tanken alltid varit att den händiga hemmasnickaren likväl som den professionella poolbyggaren ska kunna bygga med våra thermoblock. Det ledde fram till en thermopool som är enklare och snabbare att bygga ihop än övriga på marknaden.

 

Smarta och lättanvända armeringsfästen följer även med. Framtagna av oss för en supersmidig armering av din pool. Med den smarta konstruktionen så förenklas armeringsmontering.

Kantelementen tillverkar vi själva och är anpassade till en betongplatta på 10 cm. All EPS som du behöver för att gjuta plattan ingår i paketet. Kantelementen levereras i längden 240 cm som du enkelt anpassar till din pool.

Poolen levereras med färdiga hörnmoduler.

Det finns flera fördelar att ha en thermopool, inte minst av energibesparande skäl samt att de är mer tåliga än många andra pooltyper.

  • Thermopoolen sänker dina energi- och uppvärmningskostnader av poolen
  • De är en optimal lösning för de svenska klimatförhållandena
  • Thermopoolen är ofta mer stabil än andra pooler
  • Blocken är enkla att arbeta med, både för att bära & kapa

Blocken fylls med armering och betong, hur mycket armering och betong som behövs är olika beroendes på vilken storlek av pool du väljer.

Betong och armering följer inte med av fraktmässiga skäl. Vi rekommenderar 16 mm armering i väggarna.