Sök
Stäng denna sökruta.

Swimmingpool

Dyk ner i ett härligt turkost vatten för att få lite motion eller sporra din leklust med barnen. En swimmingpool bäddar för många möjligheter och sätter prägel på din trädgård. Med Svenska Badtunnor kan du bygga din egen drömpool, anpassad efter dina behov och det utrymme som finns. Vi erbjuder kompletta paket så att du har din personliga swimming pool färdig på nolltid

Swimmingpooler av högsta kvalitet

Oavsett hur du vill att din pool ska se ut är det viktigt att ha en högkvalitativ poolstomme så att du kan bada så mycket och ofta du vill. Av oss får du en välisolerad swimmingpool med en bra och stark konstruktion. Utöver detta erbjuder vi också smarta tillbehör som gör användningen av poolen en ännu bättre källa till god livskvalitet.

En stolt tillverkare av swimmingpooler

Vi på Poolorama är experter på att tillverka swimmingpooler av högsta kvalitet. Våra swimmingpooler är tillverkade av thermoblock eller stålstomme, vilket ger en stark och tålig poolkonstruktion. Thermoblocken har även en tjockare isolering än traditionella block, vilket gör att det behövs mindre armering och betong och ger en mer isolerad pool. Stålstomme kommer givetvis med format skuren isolering till väggarna.

Vi erbjuder också olika tillbehör till din swimmingpool, som poolkemi, pooldammsugare och poolrobotar. Dessa gör det enklare att hålla poolen ren och fräsch, så att du kan njuta av den under en längre säsong.

Bygg din egen swimmingpool

Är du praktisk lagd och vill bygga din egen swimming pool? När du väljer att köpa en swimming pool från Poolorama får du ett färdigt pool-paket där du kan sätta ihop din pool på egen hand. I paketet medföljer thermoblock som fylls med betong och armering, vilket ger en stabil och tålig pool. Eller en lättmonterad stålstomme med extra isolering.

Vi erbjuder ett enkelt, smidigt och färdigt system för din swimming pool. Vi har som standard stommar i 4 olika storlekar:

  • 3 x 4 m
  • 3 x 6 m
  • 4 x 8 m
  • 5 x 10 m

Du kan designa och konfigurera din pool själv eller köpa ett färdigt paket

Har du fler frågor angående stommar eller önskemål om annan storlek på swimming pool? Kontakta oss här.

Ta dig upp och ned i swimmingpoolen

Det är inte bara poolstommen och utseendet på linern som utmärker en swimming pool. Hur du tar dig upp och ned i den och vad som känns säkrast för barnen är andra återkommande frågor.

Frågor att ställa dig
  • Vill du ha trappa och i så fall var?
  • Tycker du att en poolstege känns bäst?
  • Vilken sida av swimming poolen passar trappan bäst?

Till våra swimmingpooler följer det med en poolstege om du inte väljer en pooltrappa istället. Har du speciella önskemål på trappmodell till din swimmingpool? Kontakta oss, vi har möjlighet att erbjuda dig vilken modell av trappa du helst önskar dig.

Du kan också välja olika typer av liner som ger din pool det där personliga utseendet. Varför inte i mosaikmönster eller klassiskt enfärgat? Se våra poolliners här.