Sök
Stäng denna sökruta.

Trädgårdspool

Din trädgård eller tomt får så mycket mer karaktär om du adderar en pool. Trädgårdspoolen blir en oas som drar till sig uppmärksamhet och leklust till långt in på hösten. En trädgårdspool ska dock byggas på rätt sätt och kan vara nedsänkt eller ovan mark. Köp våra färdiga poolpaket och bygg egen pool för lite livskvalitet i det gröna.

Vilken storlek på trädgårdspool önskar du för din tomt? Vi på Poolorama garanterar hög kvalitet, smidiga gör-det-själv paket samt en större möjlighet till riktigt roliga sommardagar!

Bygg en stabil trädgårdspool i din trädgård

Många drömmer vi om en pool när vi slår upp altandörren och solens strålar möter oss med glädje. Att bygga en pool i trädgården behöver inte kosta skjortan eller vara för krångligt. Du behöver heller inte anlita tonvis med personal från en firma som sköter poolbygget åt dig. Med våran praktiska thermostomme THERMOFLEX eller stabila stålstomme kan du och din familj få exakt den pool ni vill ha – och installera den helt eller delvis själv. Något som gör köpet mer prisvärt och roligt!

Att hitta rätt trädgårdspool kan dock vara lite knepigt vid första tanken. Därför får du lite tips på vad du ska tänka på innan köpet.

1. Tomtstorlek – En större tomt klarar en större pool och en mindre tomt behöver en mindre storlek. Hur ser din trädgårdsyta ut? Våra stommar går bra att montera ovan mark eller under mark.
2. Plant eller sluttande – Huruvida din trädgård ligger på en plan yta eller en sluttande avgör valet av pool. I en slänt eller i kuperade trädgårdar måste man tänka efter. Här passar våran thermopool eller stålstommepool perfekt där du kan välja att bygga ovan mark eller gräva ner poolen.
3. En plats i solen – Välj helst en placering av trädgårdspoolen i solen, där träd inte skymmer och där poolen inte blir lika nedsmutsad av barr, kottar och löv.

Har du en bild framför dig om hur din trädgårdspool skulle kunna se ut? Vi kan special designa poolerna så du tex får den pooltrappan du alltid drömt om. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vi tillverkar våra trädgårdspooler själva

Hög kvalitet och robusta produkter är viktigt för oss, för att du som kund ska bli nöjd. Då vi tillverkar våra poolstommar själv kan du bestämma storlek och eventuell trappa helt själv. Det är bara fantasin som sätter gränserna, kontakta våran pooldesigner med idéer du har till din trädgårdspool.

  • Bygg din trädgårdspool ovan mark, Båda poolstommarna passar utmärk till detta. Du behöver stöttande stag till din pool i detta fall och det löser såklart vi.
  • Gräv ner din pool helt eller delvis. Våra poolstommar är anpassade för en enkel installation vilket gör att du själv kan bygga din pool i din trädgård eller anlita hantverkare för hel/delentrepenad.

Färdiga poolpaket av trädgårdspooler

Hos oss på Poolorama levereras poolen hem till dig med allt det viktiga inkluderat så du slipper springa runt till andra butiker och hitta tillbehör och diverse delar för att komplettera poolbygget. Poolstommarna finns som standard i fyra olika storlekar. Du kan konfigurera din pool själv eller välja ett av våra färdiga poolpaket.  Vi vet att vissa trädgårdar kräver en mindre trädgårdspool och givetvis kan vi ordna detta också. Varför inte en thermopool på 2×4 meter med en sittdel? Kontakta oss och förklara dina behov så kommer vi med lösningarna. 

Trädgårdspool med svensktillverkad stomme

Stommarna är av hög kvalitet, bestående av thermoblock THERMOFLEX eller stålstommar. Anpassade för att det ska vara så enkelt som möjligt att montera din trädgårdspool för dig som är av den händiga sorten. Thermoflex stommen är framtagen av oss efter en lång erfarenhet av bad och EPS. Blocken till din trädgårdspool är utformade på ett sätt som ger dig en superenkel montering från början till slut. Blocken är extra isolerade jämfört med andra thermostommar på marknaden, det gör att du behöver en betydande mindre mängd betong och armering men med en bibehållen styrka.

Stålstommarna till våra trädgårdspooler är även dessa framtagen efter noggrannt design arbete där vi tagit fram en stomme som är enkel och smidig att montera samt extra isolerad för att även denna typ av stomme ska vara med energieffektiv.