Sök
Stäng denna sökruta.

Utomhuspool

Få en härlig utomhuspool med våra färdiga poolpaket eller designa din helt egna pool. Förhöj värdet på din bostad och skapa en härlig lekhörna och badplats i trädgården. Välj mellan en ovanmarkpool, delvis nedgrävd eller helt nedgrävd, beroende på dina behov och din tomts förutsättningar.

Dela underbara badupplevelser med nära vänner, bekanta och familjemedlemmar. Våra utomhus pooler håller hög kvalitet och gör det enkelt för dig att få din drömpool direkt till en bra kostnad.

Utomhuspool ger kvalitetstid och en lönsam investering

Från den stunden då din utomhuspool är monterad garanteras du kvalitetstid och en skönare livsglädje som märks hos alla som får tillgång till poolen. Att ha en utomhuspool i trädgården höjer också värdet på din bostad eller fastighet så att du tjänar på det vid en eventuell försäljning. En pool är således ett smart val som lönar sig på både lång och kort sikt. Den skapar gemenskap, glädje, välmående och blir en vacker detalj i trädgården.

Pool utomhus – Anlägg drömpoolen själv

Vi har skapat våra poolstommar efter noga och detaljrik utvärdering där fokus har varit på att utforma en enkel montering av stommarna för att göra det möjligt att för den händiga bygga sig pool själv eller anlita en lokal montör för bygget. Våra thermoblock har en tjockare isolering och kräver därför mindre betong och armering i väggarna, vilket ger dig samma bibehållen styrka men till ett lägre pris jämför med andra thermoblock.

  • Isolerar för att bibehålla vattentemperaturen längre
  • Sänker dina uppvärmningskostnader av vattnet
  • Ger en hållbar och stark pool

Våra pooler sätts ihop av en specialist eller av dig själv om du är praktisk lagd. Du sparar på så sätt pengar som en hantverkare annars hade krävt. Våra anvisningar är enkla att följa och våra thermoblock enkla att arbeta med. Konfigrurera din pool själv eller spana in något av våra färdiga poolpaket.

Gör din utomhuspool personlig

Du kan sedan bestämma utseendet på poolen genom olika liners, trappor eller poolstegar, pooltak, skydd samt belysning med mera som ger poolen det där unika utseendet. Varför inte bygga ett vackert pooldäck i trä, lägga plattor och vidare skapa en härlig uteplats där vänner och familj kan samlas för poolhäng, partyn och ljuva sommarkvällar? En kreativ och njutningsfull utomhusmiljö där du längtar efter att få vistas.

Ovan mark och nedgrävd pool som alternativ

Med våra pooler kan du själv välja om du vill ha en nedgrävd pool eller om du vill ha en ovanmarkpool. Föredrar du en delvis nedgrävd pool går detta lika bra. Vår poollösning är således både praktisk och flexibel för alla tomter oavsett om du har en plan trädgård eller en suterrängtomt.

TIPS! Om du väljer att bygga en pool ovan mark kan du bygga in den i ett trädäck eller på altanen så verkar den till synes nedgrävd.

Rengöring av utomhuspoolen

Det är viktigt att du har ett reningsverk anpassat till din utomhuspools storlek. Ett reningsverk är alltid A och O när du installerar en utomhuspool. Vi levererar alltid ett vältilltaget reningsverk till den storleken på pool du väljer. Vi har fyra olika storlekar på våra utomhuspooler men då vi tillverkar och designar poolstommarna  själva så kan du få din pool levererad helt i den storlek som passar dig och din uteplats.

Har du frågor eller önskemål på speciella poolstorlekar eller trappor så är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig genom hela poolprocessen.